Închide
LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZI DE 500.00 LEI !
Coș
Închide

Coșul este golTermeni și Condiții

Folosirea acestui site implică acceptarea Termenilor și condițiilor, și a Politicii de confidențialitate. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a librăriei online dorinta.md, vă recomandăm citirea cu atenție a tuturor Termenilor și condițiilor, și a Politicii de confidențialitate.

Termeni folosiți

UTILIZATOR - orice persoană fizică sau juridică care are sau obține acces la librăria online dorinta.md prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către Poligraf Design SRL
CLIENT - orice persoană fizică sau juridică ce lansează o comandă pe dorinta.md
COMANDĂ - document electronic prin care un client își exprimă intenția de a achiziționa produse oferite spre vânzare de către dorinta.md
PRODUS - orice produs oferit spre vânzare pe dorinta.md de către Poligraf Design SRL
VÂNZĂTOR - Poligraf Design SRL care administrează dorinta.md
CONTRACT - comanda confirmată de către vânzător. (Vânzătorul își dă acordul să vândă și să livreze produsele comandate, iar clientul își dă acordul să le primească și să le plătească)

Informații generale

Poligraf Design SRL își rezervă dreptul de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina conținutul librăriei online dorinta.md sau de a refuza vânzarea de produse la propria discreție.

Echipa dorinta.md face eforturi pentru păstrarea corectitudinii informațiilor afișate pe site, însă nu garantează că descrierile, imaginile sau alte materiale legate de produse sunt precise, complete sau fără erori.

Pot apărea (rar) erori de operare în paginile site-ului (exemple: prețul produsului a fost modificat de către furnizor fără înștiințare, descrierile pot fi incomplete, imaginile de prezentare ale produselor pot fi diferite față de realitate, etc.).

Toate imaginile și textele din paginile produselor sunt cu titlu exemplificativ, de aceea pot apărea diferențe ale produselor livrate față de cele afișate în pagina de produs de pe site. (exemple: coperta, format, ambalaj, etc.)

dorinta.md (Poligraf Design SRL) nu răspunde pentru diferențele de realitate sau erorile produselor livrate, dar va face tot posibilul pentru rezolvarea eventualelor probleme apărute, în sprijinul clientului.

dorinta.md (Poligraf Design SRL) nu răspunde pentru comentariile/opiniile postate de către utilizatori sau pentru conținutul site-urilor la care se poate ajunge prin link-urile afișate pe site.

Prețurile afișate pentru produse nu includ taxele de livrare.

Drepturile de autor și limitarea accesului la site

Conținutul site-ului dorinta.md este proprietatea firmei Poligraf Design SRL, a partenerilor și furnizorilor săi, fiind apărat de Legea dreptului de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Având în vedere aceste lucruri, este absolut interzisă utilizarea acestor elemente fără acordul scris al firmei ce administrează acest site.

dorinta.md are dreptul de a interzice anumitor clienți sau vizitatori accesul la site sau la anumite funcții ale site-ului pe termen limitat sau nelimitat fără notificare.

Politica de returnare a produselor

Clientul aflat în situația în care dorește să returneze produsele comandate se obligă să returneze și să notifice vânzătorul prin e-mail sau fax în termen de maxim 20 zile calendaristice de la primirea produselor, în caz contrar vânzătorul poate refuza returnarea respectivului/respectivelor produs/produse.

Recomandăm să ne apelați pentru returnarea produselor sau orice altă problemă, vom căuta să o rezolvăm cât mai rapid.

Produsul/produsele returnate trebuie sa fie în aceeași stare în care au fost trimise clientului, cu toate documentele care l-au/le-au însoțit. Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.

Vânzătorul va trimite curierul la adresa indicată de client pentru a ridica coletul de retur, și va returna suma aferentă cât se poate de repede într-un cont stabilit de client.

Prețuri, reduceri și alte oferte

Politica prețurilor, reducerilor și a altor oferte de pe site-ul dorinta.md este stabilită, în totalitate, de către Poligraf Design SRL. Prețul final (de cumpărare), conform termenilor și condițiilor, poate fi modificat de către furnizor fără a vă înștiința, iar în cazul în care există o schimbare, aceasta va fi aplicată, însă, înainte veți fi contactat pentru confirmare sau anulare.

Toate reducerile și ofertele la cartile pentru copii si alte produse sunt valabile în limita stocului disponibil.

(Stocul depozitului nu este legat de site, așadar stocurile sunt flexibile întotdeauna!!!)

Forță majoră

Nici clientul și nici dorinta.md (Poligraf Design SRL) nu vor fi răspunzători pentru neexecutarea obligațiilor contractuale, dacă o astfel de neexecutare este din cauza unui eveniment de forță majoră.

Dacă în termen de 15 zile evenimentul de forță majoră nu încetează, părțile au dreptul de a denunța unilateral contractul fără pretinderea de daune sau interese.

Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea. Orice conflict apărut între dorinta.md (Poligraf Design SRL) și client va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, prima cale de soluționare este medierea, în condițiile legii, iar dacă aceasta eșuează se apelează la instanțele competente.

Reclamații și informare

Pentru orice fel de reclamații sau sugestii vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail info@dorinta.md sau la numerele de telefon afișate. Vă stăm la dispoziție pentru orice problemă.

Politica de Confidențialitate

Poligraf Design SRL, deținător al site-ului www.dorinta.md, are obligația de a administra în condiții de siguranță datele personale furnizate de clienți și numai pentru scopurile specificate: informarea asupra stării comenzii și expedierea produselor către client. Refuzul oferirii informațiilor necesare atrage imposibilitatea onorării comenzilor. Clientul are drept de acces, dreptul la intervenție asupra datelor, dreptul la opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției în cazul încălcării drepturilor sale.

Pentru eliminarea datelor personale din baza noastra de date, clientul va trimite o scrisoare electronică pe adresa de email specificată pe site sau la numărul de telefon afișat pe site.

Clientul are dreptul de a solicita ștergerea totală sau parțială a datelor cu caracter personal.

Clientul poate solicita oricare dintre drepturile de mai sus în baza unei cereri scrise, semnate și datate, înaintată către Poligraf Design SRL.

În cazul în care clientul își modifică datele personale prin formularele prezente pe site și există comenzi care sunt prelucrate deja pe numele respectivului client, comenzile își vor păstra datele de la momentul plasării lor, iar livrarea se va face conform datelor oferite în momentul efectuării comenzii respective. În cazul în care clientul dorește modificarea datelor din comanda/comenzi aflate în derulare, și care nu au plecat de la depozitul nostru (în cazul celor deja plecate nu se mai poate face o modificare), vânzătorul va respecta dreptul clientului, conform legislației și va face tot posibilul pentru livrarea produselor. Vizitatorii pot accesa site-ul fără să își lase datele personale. Pentru o bună funcționare, site-ul poate folosi cookies. Navigarea pe site implică acceptul dumneavoastră pentru folosirea de cookies.

Atunci când un utilizator își creează un cont pe dorinta.md acceptă primirea de newsletter și alerte din partea dorinta.md Datele colectate cu privire la newsletter și alerte sunt confidențiale. dorinta.md va putea selecta utilizatorii cărora le va trimite newsletter și alerte.

dorinta.md nu solicită utilizatorilor prin niciun mijloc de comunicare informații confidențiale cum ar fi: date despre conturi bancare, parole personale, etc. În cazul în care Utilizatorul divulgă astfel de informații unor terți, acesta poartă întreaga responsabilitate pentru acțiunile sale, iar site-ul dorinta.md sau Poligraf Design SRL nu pot fi răspunzatori pentru niciun fel de prejudiciu.

Odată ce comanda a fost lansată, clientul este de acord cu termenii enunțati pe pagina de comandă, cu prețurile produselor și costul transportului afișate în coșul de cumpărături și pe pagina de comandă rapidă.

Plata cu card On-Line

Plătiți on-line pe site cu cardul bancar VISA / MasterCard cu ajutorul sistemului de plăți al băncii-partenere S.A.«Moldova Agroindbank». Suma de retragere este costul Bunurilor și serviciilor de livrare. Posibilitatea achitării on-line cu card bancar este disponibilă numai pentru Utilizatorii înregistrați în zona autorizată a site-ului. După înregistrarea comenzii, selectînd achitarea on-line, Utilizatorul va trece pe pagina plăților protejată S.A.«MoldovaAgroIndBank» ecomm.maib.md, unde el va trebui să întroducă datele cardului său bancar.

S.A.«MoldovaAgroIndBank» protejează și prelucrează datele cardului bancar al Utilizatorului după standardul PCI DSS. Transmiterea informației în portalul plăților se efectuează cu utilizarea tehnologiei de criptare SSL. Transmiterea ulterioară a datelor se efectuează prin rețele bancare închise, care au cel mai inalt nivel de fiabilitate. S.A.«MoldovaAgroIndBank» nu transmite datele cardului Utilizatorului către. Pentru autentificare adăugătoare a deținătorului cardului se folosește protocolul 3D Secure. În cazul în care Banca Utilizatorului suportă tehnologia dată, Utilizatorul va fi trimis pe serverul băncii pentru idenficare adăugătoare. Informații despre regule și metode identeficării adăugătoare Utilizatorul poate afla în Banca emitentă a cardului.

Toate operațiunile cu carduri de plată sunt executate în conformitate cu cerințele VI-SA International, MasterCard și altor sisteme de plată. La transmiterea informației sunt utilizate tehnologii speciale de securitate a plăților on-line cu carduri, prelucrarea datelor se face pe serverul high-tech sigur al companiei de procesare.

Datele cardului de plată ale Clientului/Utilizatorului/Cumpărătorului nu vor fi accesibile SRL Poligraf-Design și nici nu vor fi stocate de către SRL Poligraf-Design sau de către procesatorul de plăți integrat în Website, ci doar de către instituția de autorizare a Tranzacției sau o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare.

Returnare de bani a achitari cu cardul On-Line completa sau partiala are loc pe acelas card de pe care a avut loc achitarea si se decurge in termeni de la 3-5 zile de la momentul executari returului pe card.