Închide
LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZI DE 500.00 LEI !
Coș
Închide

Coșul este golPlata cu card On-Line

Plătiți on-line pe situl librăriei Dorința cu cardul bancar VISA / MasterCard cu ajutorul sistemului de plăți al băncii-partenere S.A.«Moldova Agroindbank». Suma de retragere este costul Bunurilor (cărti pentru copii sau alte) și serviciilor de livrare. Posibilitatea achitării on-line cu card bancar este disponibilă numai pentru Utilizatorii înregistrați în zona autorizată a site-ului. După înregistrarea comenzii, selectînd achitarea on-line, Utilizatorul va trece pe pagina plăților protejată S.A.«MoldovaAgroIndBank» ecomm.maib.md, unde el va trebui să întroducă datele cardului său bancar.

S.A.«MoldovaAgroIndBank» protejează și prelucrează datele cardului bancar al Utilizatorului după standardul PCI DSS. Transmiterea informației în portalul plăților se efectuează cu utilizarea tehnologiei de criptare SSL. Transmiterea ulterioară a datelor se efectuează prin rețele bancare închise, care au cel mai inalt nivel de fiabilitate. S.A.«MoldovaAgroIndBank» nu transmite datele cardului Utilizatorului către. Pentru autentificare adăugătoare a deținătorului cardului se folosește protocolul 3D Secure. În cazul în care Banca Utilizatorului suportă tehnologia dată, Utilizatorul va fi trimis pe serverul băncii pentru idenficare adăugătoare. Informații despre regule și metode identeficării adăugătoare Utilizatorul poate afla în Banca emitentă a cardului.

Toate operațiunile cu carduri de plată sunt executate în conformitate cu cerințele VI-SA International, MasterCard și altor sisteme de plată. La transmiterea informației sunt utilizate tehnologii speciale de securitate a plăților on-line cu carduri, prelucrarea datelor se face pe serverul high-tech sigur al companiei de procesare.

Datele cardului de plată ale Clientului/Utilizatorului/Cumpărătorului nu vor fi accesibile SRL Poligraf-Design și nici nu vor fi stocate de către SRL Poligraf-Design sau de către procesatorul de plăți integrat în Website, ci doar de către instituția de autorizare a Tranzacției sau o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare.

Returnare de bani a achitari cu cardul On-Line completa sau partiala are loc pe acelas card de pe care a avut loc achitarea si se decurge in termeni de la 3-5 zile de la momentul executari returului pe card